Els comuns pressionen Aragonès perquè s’oposi al Hard Rock i l’insten a dir “no” al PSC

Segons David Cid, el macroprojecte és "un deliri que depassa totes les línies vermelles" i que és "insostenible"

  El portaveu dels comuns al Parlament, David Cid, durant una roda de premsa (ACN)

  El portaveu del grup parlamentari dels comuns, David Cid, ha insistit al Govern de la Generalitat que cal que s’oposi al Hard Rock per poder comptar amb el seu suport per aprovar els pressupostos del 2024,  i ha advertit que “si ERC i el president de la Generalitat, Pere Aragonès, no s’atreveixen o no tenen prou força per dir-li que no al PSC, ja ho farem nosaltres“. “Traslladem formalment que ens oposem i ens oposaré al Hard Rock”, ha sentenciat el portaveu dels comuns durant una roda de premsa al Parlament.

  Cid ha assegurat que, malgrat el desacord, seguiran en converses amb l’executiu català per negociar els comptes, també per garantir que es compleixi de l’anterior pacte, però ha denunciat que el Hard Rock és “una macroocurrència” i “un deliri que depassa totes les línies vermelles” i que és “insostenible”, tant per qüestions ambientals en plena sequera com en l’àmbit de la salut pública, per l’impacte que pot tenir l’addicció al joc.

  A més, el portaveu dels comuns també ha assenyalat que “no té sentit” demanar esforços a la ciutadania amb restriccions per fer front a la sequera i, paral·lelament, que “sembli que alguns projectes tenen barra lliure”. “Té sentit plantejar-nos enviar vaixells amb aigua des del Camp de Tarragona fins a Barcelona per les restriccions a l’aigua de boca, però construir un projecte que gasta tanta aigua com una ciutat de 30.000 habitants? No s’aguanta per enlloc”, ha afirmat Cid.

  (Visited 56 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari