La CUP, sobre la reunió Puigdemont-Sánchez: “Junts s’ha posat al mateix carril que ERC”

Pellicer diu que els acords amb el govern espanyol tenen "limitacions evidents"

  El portaveu adjunt del grup de la CUP, Xavier Pellicer, a la cambra catalana (Parlament de Catalunya / David Aparicio Fita)

  El diputat de la CUP Xavier Pellicer ha definit la reunió entre l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont i el president del govern central, Pedro Sánchez, com una “conseqüència natural”, i ha assenyalat que Junts s’ha posat exactament al mateix carril que es va posar ERC en la legislatura anterior.

  En una entrevista a TV3, el cupaire ha remarcat que s’està vehiculant “tota la sobirania” a través d’uns acords amb el govern espanyol que tenen “limitacions evidents”. A més, Pellicer ha apuntat que els pactes no responen a una voluntat de l’executiu de Sánchez, sinó a la “necessitat de majories conjunturals”.

  El secretari general de Junts, Jordi Turull, ha avançat aquest dijous que hi ha un acord perquè Puigdemont i Sánchez es reuneixin “com cal” per aprofundir en el conflicte polític, tot i que el govern central insisteix que no hi ha cap trobada programada.

  (Visited 57 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari