Illa demana “un vot directe al PSC” per evitar “caramboles”: “Tot el que no sigui això és embolic i més del mateix”

El cap de llista del PSC adverteix a Feijóo que fer a Catalunya "la mateixa oposició" que a Madrid "no és bon camí"

El candidat del PSC a les eleccions del 12-M, Salvador Illa, en un acte de campanya a Girona (Mariona Puig i Maria Pratdesaba, ACN)
El candidat del PSC a les eleccions del 12-M, Salvador Illa, en un acte de campanya a Girona (Mariona Puig i Maria Pratdesaba, ACN).

El cap de llista del PSC a les eleccions catalanes, Salvador Illa, ha demanat “un vot directe al PSC” a les properes eleccions catalanes. “No vull fer cap carambola, anem directes al govern”, ha dit el socialista, que ha afegit que tot el que no sigui un vot al PSC és “votar bloqueig, embolic i més del mateix”.

En un míting a Girona Illa recriminat al líder del PP, Alberto Núñez-Feijóo, que vulgui fer a Catalunya “la mateixa oposició” que fa a Madrid. “No és un bon camí, ni aquí, ni allà, però aquí molt menys”, l’ha advertit. L’acte al Palau de Congressos de Girona ha reunit unes 500 persones entre les que han pogut accedir a l’auditori i les que s’han hagut de quedar fora, segons el PSC.

Illa ha reivindicat el PSC com la candidatura de “credibilitat, estabilitat i factibilitat”. Precisament ha recriminat a ERC que no sigui “creïble”. “Per què en deu anys no han aplicat les polítiques de defensa del català que ara proposen? Per què no han fet res per millorar el finançament que ara diuen que resoldran? Per què no han pres decisions sobre infraestructures?”, ha demanat. El socialista també ha tret pit d’haver garantit “estabilitat” a través dels acords que han signat al llarg de la legislatura, com els de pressupostos i el que pretenia blindar el català a l’escola.

(Visited 20 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari