El Parlament suspèn temporalment els premis de jubilació i vinculació

La cambra revisarà dos casos de llicència per edat i obre un període d'informació sobre el cas de possible conflicte d'interès de l'exsecretària general

La Mesa del Parlament

Foto: ACN, Marta Sierra

La Mesa del Parlament de Catalunya ha decidit revisar alguns dels punts assenyalats com a possibles irregularitats per l’Oficina Antifrau de Catalunya (OAC): dos casos de llicències per edat, els premis de jubilació i de vinculació, i l’ampliació d’una plaça de lletrat i de dues places d’uixers.

En aquests casos s’inicia un procés que acabarà amb un informe vinculant de la Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat. A més, se suspenen temporalment els pagaments per jubilació i vinculació fins que es resolgui la revisió.

L’informe que el Parlament ha enviat a Antifrau explicant les mesures, signat pel secretari general de la cambra, Albert Capelleras, també diu que s’obre un període d’informació sobre 11 llicències per edat i sobre el cas de conflicte d’interès de l’exsecretària general per no haver informat que el seu fill aspirava a una plaça d’uixer.

(Visited 56 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari