Els sindicats vinculen els mals resultats de PISA a la falta de recursos i d’inversió educativa

"El que està fallant no és ni la pandèmia ni el creixement d'immigrants", repliquen

La portaveu d'USTEC, Iolanda Segura

Els sindicats educatius vinculen els mals resultats de PISA a la manca de recursos i d’inversió educativa. Així ho han valorat en declaracions a l’ACN USTEC, Professors de Secundària, CCOO i la Intersindical, poc sorpresos pels resultats dels alumnes catalans.

La portaveu d’USTEC, Iolanda Segura, ha lamentat que l’escola inclusiva quedi altre cop “en dubte” després que Educació hagi atribuït els resultats a la “sobrerepresentació” d’immigrants en les proves competencials. Segons ella, el problema és que no s’han aportat els recursos necessaris.

Per a Xavier Massó, secretari general de Professors de Secundària, “el que està fallant no és ni la pandèmia ni el creixement d’immigrants” sinó “el model educatiu que s’està implementant”.

(Visited 114 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari