L’ANC crea un grup de treball per impulsar la llista cívica

El projecte el votaran els socis de l'entitat en una consulta el primer trimestre del 2024

La presidenta de l'ANC, Dolors Feliu, durant l'acte polític de l'ANC per l'1-O (Jordi Bataller, ACN)
La presidenta de l'ANC, Dolors Feliu, durant l'acte polític de l'ANC per l'1-O (Jordi Bataller, ACN).

El Secretariat Nacional de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha aprovat aquest dissabte crear un grup de treball per desenvolupar el projecte de la llista cívica. L’objectiu és definir amb el “màxim de detall possible” la iniciativa perquè els socis de l’entitat puguin votar-la amb “tota la informació i transparència” en la consulta prevista per al primer trimestre de 2024.

L’ANC continua descartant convertir-se en un partit polític però proposa impulsar “una agrupació d’electors” perquè concorri a les pròximes eleccions al Parlament, amb l’objectiu d’arribar “com més aviat millor a la independència”. “Una iniciativa que busca somoure l’escenari d’autonomisme on es troben instal·lats els partits independentistes”, precisen en un comunicat

El Secretariat Nacional considera que definir bé i poder traslladar tota la informació als socis de l’entitat i a la ciutadania en general és molt important per “esvair els dubtes que hi ha amb el projecte de la llista cívica”. El grup de treball, que recollirà els posicionaments i propostes dels secretaris nacionals i de les assemblees de base de l’entitat, estarà format pels quatre càrrecs orgànics de l’Assemblea i secretaris nacionals de les diferents comissions.

(Visited 83 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “L’ANC crea un grup de treball per impulsar la llista cívica”

Feu un comentari