El Consell Nacional de les Dones fa costat a Madaula i denuncia violència política

La política de Junts ha denunciat "violències masclistes silencioses" de companys de partit

Aurora Madaula

El Consell Nacional de les Dones de Catalunya ha fet públic un manifest en què dóna suport a la diputada de Junts Aurora Madaula dies després d’haver denunciat que havia sofert violència institucional i masclista dins la seva formació.

El Consell, integrat per més de quatre-centes associacions i entitats, diu que la violència contra les dones en política és reconeguda a escala internacional com una vulneració dels drets polítics, com també la violència política que pateixen les parlamentàries exercida pels seus propis companys de partit.

Madaula va denunciar fa una setmana haver patit “violències masclistes silencioses” per part de companys de partit. La situació ha comportat una pugna interna a Junts amb 22 diputats —dels 32 que tenen— queixant-se d’un “ús polític” de les violències per part de Madaula i amb la presidenta de la cambra, Anna Erra, obrint-li la porta a deixar el càrrec de l’òrgan rector del Parlament.it

(Visited 70 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari