La comissió d’investigació de policies infiltrats cridarà a comparèixer Marlaska i Robles

ERC, Junts, CUP i comuns aproven el pla de treball que inclou citar responsables policials i del CNI

Comissió d'investigació sobre policies infiltrats

El ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, i la ministra de Defensa, Margarita Robles, seran citats a comparèixer a la comissió d’investigació del Parlament sobre policies infiltrats, seguint el pla de treball que s’ha aprovat aquest dijous amb els vots d’ERC, Junts, la CUP i els comuns. Això no obstant, sembla poc probable que aquests acceptin la invitació.

El pla de treball també inclou cridar perquè donin explicacions els principals responsables policials i del CNI, experts, persones afectades i responsables de les diverses universitats en les què els agents infiltrats van estar matriculats amb identitats falses.

La comissió d’investigació ha estat impulsada pels quatre grups parlamentaris que han aprovat el pla de treball aquest dijous.

(Visited 41 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari