PP recupera Cayetana Álvarez de Toledo i la situa com a portaveu adjunta al Congrés

La diputada popular ja va ser portaveu dels populars durant l'etapa de Pablo Casado

Cayetana Álvarez de Toledo

El grup parlamentari del PP al Congrés ha decidit situar a la diputada Cayetana Álvarez de Toledo com a nova portaveu adjunta. La decisió forma part d’una reorganització del grup derivada dels canvis anunciats per la formació els darrers dies. Durant la direcció de Pablo Casado Álvarez de Toledo va exercir de portaveu principal del partit a la Cambra Baixa i va ser candidata del PP a les eleccions catalanes.

Altres diputats com Sergio Sayas, provinent d’UPN, o Rafael Hernando també exerciran de portaveus adjunts. Al Senat, on el PP té majoria absoluta, els d’Alberto Núñez Feijóo han situat a Alicia Garcia com a portaveu, mentre que l’actual encarregat d’aquesta funció, Javier Arenas, serà el secretari general del grup.

(Visited 40 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari