La Generalitat afirma que manté “permanents converses” amb el govern espanyol per transportar aigua amb vaixells

Aragonès troba "imprescindible col·laborar" amb el Ministeri per a la Transició Ecològica per la sequera

Pere Aragonès, a Corea del Sud

Foto: ACN, Maria Asmarat

El Govern de la Generalitat ha comunicat aquest dimecres que manté “permanents converses” amb el Ministeri per a la Transició Ecològica per transportar aigua amb vaixells, en cas necessari.

És una de les “mesures d’emergència” que està “ultimant” l’executiu català amb el govern espanyol per afrontar la sequera, segons ha explicat el president Pere Aragonès als mitjans de comunicació a Corea del Sud.

Aragonès ha assegurat que és “imprescindible col·laborar” amb el ministeri que dirigeix Teresa Ribera per trobar solucions, i ha indicat que si continua sense ploure “en les pròximes setmanes, d’aquí a un mes o mes i mig” es podria entrar en emergència per sequera, recull l’ACN.

La ministra Ribera ja ha mostrat al conseller d’Acció Climàtica, David Mascort, la seva disposició a col·laborar en el transport d’aigua amb vaixells, si calgués. Segons ha avançat La Vanguardia i han confirmat a l’ACN fonts del govern espanyol, la ministra va traslladar al conseller la seva disposició a col·laborar durant una reunió telemàtica que van mantenir divendres passat.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari