Quina ha estat l’última relliscada de Joan Lluís Bozzo en la seva guerra contra el castellà?

Penjar un post a la xarxa social X queixant-se que no s’utilitzi el català al restaurant ABaC, al districte de Sant Gervasi, a Barcelona. El passat dimarts 21 de novembre, Joan Lluís Bozzo va escriure-hi això: “El català completament absent al restaurant @ABaC_Barcelona! Tres estrelles de decepció!”. Immediatament van aparèixer comentaris en el fil d’aquest missatge tractant-lo de mentider. Nombrosos usuaris de la xarxa van explicar que havien menjat en aquest restaurant, els havien atès en català i hi havia carta en català. Ho va dir EDNA, per exemple: “Això és fals! Vaig anar-hi el setembre i em van atendre en català. La web i la carta, també en català. Com us agrada fer mal, gratuïtament!”. @CValles67 es va expressar en termes similars: “Sempre que hi he anat m’han atès en català i molt correctament. Veig molta enveja i mala llet aquí… És un dels grans restaurants de Barcelona recomanable 100%”. El propietari del restaurant és el xef Jordi Cruz, un dels conductors del popular programa de televisió Masterchef.

L’ex-director de teatre té 27.600 seguidors al seu perfil de la xarxa X i no van faltar els que han donat per bona l’afirmació i reclamen un boicot al restaurat de Cruz. Tant els fa, pel que sembla, que un dels usuaris de la xarxa hi plantifiqués una fotografia d’una carta en català del menú. N’hi ha hagut que li han demanat que retiri el missatge després de demostrar-se que és mentida. Bozzo, però, no ha tornat a intervenir en la polèmica que va generar amb el seu missatge.

Altres usuaris van acusar-lo d’exhibir que va a restaurants on el menú costa 300 euros. El comentari de Bozzo va tenir prop de 190.000 visites, uns 3.000 “m’agrada” i més de 500 comentaris.

(Visited 497 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari