Vox inicia una recollida de firmes contra l’amnistia

La formació preveu querellar-se contra Sánchez i els membres de la Mesa del Congrés que tramitin la llei

El portaveu de Vox al Parlament, Joan Garriga, en roda de premsa aquest dimarts (Nico Tomás, ACN)
El portaveu de Vox al Parlament, Joan Garriga, en roda de premsa aquest dimarts (Nico Tomás, ACN).

Vox ha iniciat aquest dissabte una recollida de firmes contra la llei d’amnistia. Ho ha anunciat el portaveu de la formació al Parlament, Juan Garriga, en declaracions a la premsa. Segons ha dit, han instal·lat 35 punts a la demarcació de Barcelona per recollir el suport de persones contràries a aquesta llei, que Vox considera un “cop d’estat”.

La intenció és visualitzar “que hi ha una gran massa social que està en contra d’aquesta amnistia”, ha dit Garriga, que ha afegit que suposa “arruïnar la separació de poders” i “una invasió total al poder judicial”. Alhora, ha insistit que es querellaran contra el president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, i els membres de la Mesa del Congrés que tramitin la llei.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari