Sánchez ultima el seu nou govern i el podria fer públic dilluns

El president del Govern d'Espanya diu que segueix “l’exemple” de Campoamor i treballa pel “progrés, la igualtat i el feminisme”

El president del Govern d'Espanya, Pedro Sánchez, promet el càrrec a la Zarzuel davant el rei Felip VI i la cúpula dels estaments de l'Estat (Casa Real)
El president del Govern d'Espanya, Pedro Sánchez, promet el càrrec a la Zarzuel davant el rei Felip VI i la cúpula dels estaments de l'Estat (Casa Real).

El president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, presentarà previsiblement dilluns els noms del seu nou executiu. Després de dies d’incertesa sobre quan seria l’anunci oficial dels nous ministres, i enmig dels enfrontaments entre Sumar i Podem pel seu representant, tot apunta que Sánchez dedicarà el que queda de cap de setmana per acabar d’enllestir els noms i els anunciarà dilluns.

Dimarts, el nou executiu faria la seva primera reunió de Consell de Ministres. En un missatge a la xarxa social X, Sánchez ha dit aquest diumenge que avui segueix “l’exemple i el camí” de Clara Campoamor i treballa “pel progrés, la igualtat i el feminisme”.

(Visited 29 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari