L’ANC avança en els treballs per fer una llista cívica amb debats sobre com escollir els candidats i el seu codi ètic

L’Assemblea reuneix les assemblees territorials per definir els projectes de futur

L'ANC demana al Parlament que aprovi una resolució rebutjant els pactes amb el Govern d'Espanya (Francesc Voltas, ACN)
L'ANC demana al Parlament que aprovi una resolució rebutjant els pactes amb el Govern d'Espanya (Francesc Voltas, ACN).

L’Assemblea Nacional Catalana ha avançat aquest cap de setmana en els treballs per fer una llista cívica de cara a futures eleccions. L’ANC va reunir dissabte les assemblees de base, un espai de treball amb els representants territorials, sectorials i exteriors i membres del Secretariat Nacional per “compartir experiències, intercanviar idees i definir projectes de futur”. Entre les mesures tractades, hi va haver “la implementació i la difusió de la llista cívica”.

Es va treballar en aspectes com els processos participatius per escollir els candidats o el codi ètic a què s’hauran de comprometre els qui presentin candidatura. L’ANC també va debatre sobre futures mobilitzacions i la difusió de campanyes.

En un comunicat, la presidenta de l’ANC, Dolors Feliu, ha assegurat que “l’alta participació” a la jornada “reforça l’entitat i l’activisme de base per encarar uns mesos decisius”. S’ha mostrat “satisfeta” pels avenços en treballs com “el full de ruta, destacant la mobilització, les accions de les assemblees de base i la llista cívica”.

(Visited 68 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari