La Policia Nacional requisa una pistola a un militar durant les protestes de dissabte a Ferraz

Almenys sis persones són detingudes durant l’última protesta contra l’amnistia

La policia rodeja un grup de manifestants després de les càrregues policials davant la seu del PSOE a Madrid (Arnau Martínez, ACN)
La policia rodeja un grup de manifestants després de les càrregues policials davant la seu del PSOE a Madrid (Arnau Martínez, ACN).

La Policia Nacional va intervenir dissabte a la nit una pistola a un militar durant les protestes contra l’amnistia davant de la seu del PSOE, al carrer de Ferraz de Madrid. Segons han indicat fonts del cos policial, els agents van detectar l’arma durant un control de seguretat a les 22:00 hores al carrer Marqués Urquijo.

La pistola la portava un alferes de l’exèrcit de terra destinat a l’Acadèmia General de Saragossa. La Policia Nacional va requisar l’arma i la documentació de la mateixa, i va proposar una sanció. Durant les protestes de dissabte, que van agrupar unes 1.500 persones, es van fer sis detencions.

(Visited 26 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari