El sindicat UFP acusa Ortega Smith de voler “coaccionar” i “dirigir” agents de la Policia Nacional

"Ni abans érem els piolins de Fernández Díaz, ni ara som els esbirros de Grande-Marlaska", avisen els policies

    El diputat de Vox Javier Ortega Smith a les manifestacions contra Pedro Sánchez a Madrid (@Ortega_Smith)

    El sindicat Unión Federal de Policia (UFP) ha acusat aquest divendres al diputat de Vox Javier Ortega Smith de voler “coaccionar” i “dirigir” els agents de la Policia Nacional desplegats aquest dijous al vespre a Madrid durant les protestes contra la investidura del socialista Pedro Sánchez. En un comunicat, la UFP afirma que Ortega Smith es va dirigir a alguns agents en to “amenaçador” i “abusant de la seva condició de diputat”, fets que l’organització considera “de gran gravetat”.

    “Ni abans érem els piolins de (Jorge) Fernández Díaz, ni ara som els esbirros de (Fernando) Grande-Marlaska”, avisa el sindicat. El mateix Ortega Smith va compartir un vídeo on es presentava a un policia com a càrrec electe i li deia que gravaria les actuacions en les protestes per assegurar-se que no es cometessin abusos d’autoritat.

    “Ni el senyor Ortega, ni cap diputat tenen autoritat per amenaçar, coaccionar o intentar dirigir cap treball de la Policia”, avisa la UFP. En el mateix comunicat el sindicat també afirma que els hauria agradat veure al diputat ensenyant la seva credencial en les protestes de la plaça Urquinaona de Barcelona durant la sentència als dirigents del procés independentista o en les manifestacions de Rodea el Congreso.

    “La Policia li importa molt poc i només intenta obtenir benefici polític a costa nostra”, lamenta la UFP, que també assenyala que “instrumentalitzar la tasca de la Policia, segons qui estigui darrere de les pancartes, és un greu error que, sens dubte, comportarà un cost polític per a Vox, com també ho està tenint per al govern central”.

    (Visited 33 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari