El Port de Barcelona es prepara per rebre vaixells carregats d’aigua

El presidente de la infraestructura, Lluís Salvadó, avança que la mesura davant la sequera no trigarà "gaires mesos o setmanes"

Vista aèria del Port de Barcelona

Foto: Port de Barcelona

El Port de Barcelona ja s’està preparant per descarregar embarcacions carregades d’aigua, com a mesura per combatre la sequera, després que la Generalitat de Catalunya avancés que preveu declarar la setmana vinent l’estat de preemergència per sequera per a diversos municipis.

El president del Port, Lluís Salvadó, ha avançat que s’han fet passes en aquest sentit durant la presentació de la jornada Tendències en la gestió ambiental de l’activitat portuària, organitzada per la institució, recull Europa Press.

“Desitjo que no hàgim de veure la imatge d’embarcacions aquí al Port de Barcelona portant aigua d’altres posicions, però tot sembla que anem cap aquí, que no trigarem gaires mesos o setmanes a arribar a aquest extrem”, ha manifestat Salvadó, segons la mateixa informació.

(Visited 76 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari