La CHE manté la conca del Segre en situació d’emergència

La Noguera Pallaresa i la Ribagorçana es mantenen en alerta mentre que el Baix Ebre queda fora de l'emergència

La presa de l'embassament d'Oliana, a poc més del 41% del seu volum de capacitat (ACN)

La Confederació Hidrogràfica de l’Ebre (CHE) manté la conca del Segre en situació d’emergència en l’avançament quinzenal de l’informe mensual de l’índex de sequera publicats aquest dimecres. Per contra, amb les dades actuals, la unitat territorial del Baix Ebre es trobaria fora de l’emergència. Segons la CHE, durant els primers 15 dies, les reserves d’aquesta zona s’han vist afavorides per les conseqüències dels temporals de finals d’octubre i principis de novembre. D’altra banda, els nogueres Pallaresa i Ribagorçana continuen en situació d’alerta.

(Visited 18 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari