Els taxistes faran dimecres una marxa lenta a Barcelona per la mort d’un conductor agredit

Els vehicles faran una aturada total del servei entre les 10 h i les 12 h

Tito Álvarez, portaveu d'Élite Taxi, en una atenció als mitjans aquest dimarts

El sector del taxi es mobilitzarà aquest dimecres per denunciar la mort de Carlos Ríos, el taxista que va morir el passat diumenge a Barcelona després de ser agredit per un motorista. Així ho ha anunciat el portaveu d’Élite Taxi, Tito Álvarez, que ha detallat que el servei quedarà aturat entre les 10 h i les 12 h per una marxa lenta que tindrà lloc al centre de la ciutat.

En concret, Álvarez ha indicat que els vehicles sortiran de Plaça Espanya i que tenen previst recórrer la Gran Via des del carrer Bailén fins a Entença, arribant fins a Passeig de Gràcia. “La mort del nostre company és un homicidi, i demà demanarem justícia i que aquest succés no quedi a l’oblit”, ha reivindicat.

(Visited 58 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari