El PSOE suspèn les activitats a les seves seus per “l’ànim agressiu” de les protestes

Santos Cerdán envia una circular on recorda que "la seguretat personal" dels treballadors del partit és prioritària

Santos Cerdán

El secretari d’Organització del PSOE, Santos Cerdán, ha enviat aquest dimarts una circular als secretaris d’Organització autonòmics, provincials i insulars perquè, “fruit de les concentracions davant les seus del PSOE” i de “l’ànim agressiu de les seves crides” suspenguin les activitats a la tarda a les seus, ja siguin tertúlies, reunions de treball, etc..

A més, segons la circular, els treballadors del PSOE han de finalitzar la seva jornada laboral presencial a primera hora de la tarda. “Aquestes consideracions són preventives i confiem que seran innecessàries aviat”, continua, “però ens mantindrem atents perquè la seguretat personal és prioritària per a nosaltres, igual que és molt important la seguretat a les seus”.

(Visited 54 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari