Sumar critica el “filibusterisme” del PP per voler dificultar la llei d’amnistia al Senat

Enrique Santiago insisteix que aquesta via permetrà "enterrar" el conflicte polític i obrir "una nova fase"

  El diputat de Sumar i líder del PCE, Enrique Santiago, durant la seva intervenció al debat d'investidura d'Alberto Núñez Feijóo (ACN)

  El diputat de Sumar Enrique Santiago ha qualificat de “filibusterisme” la voluntat del PP de modificar el reglament del Senat, on té majoria absoluta, per tal d’entorpir la tramitació de la llei d’amnistia. En declaracions a la premsa des del Congrés, Santiago ha criticat les intencions dels populars i ha defensat l’amnistia com a via per “enterrar un conflicte polític”.

  En aquest sentit, el diputat ha destacat que l’acord sobre la llei respon als “esforços de totes les parts”, i “és quelcom del que tota la societat espanyola se n’ha d’enorgullir”. Segons ha defensat Santiago, l’amnistia servirà perquè aquest conflicte “tan complicat” quedi “definitivament enterrat”, i per obrir “una nova fase de construcció entre tots els territoris de l’Estat”.

  (Visited 23 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari