Protesta a la Monumental contra la festa taurina

Els concentrats responen a una crida del Pacma i tenen la intenció d'encerclar l'edifici

Protesta contra la festa taurina a la Monumental

Una setantena de persones segons l’Ajuntament han protestat aquest dijous a la tarda davant la històrica plaça de toros Monumental de Barcelona contra la festa privada que la Federació Taurina de Catalunya ha organitzat a l’interior de l’immoble per celebrar el Dia Internacional de la Tauromàquia.

La festa, sense toros a l’arena, ha motivat l’oposició del Partit Animalista amb el Medi Ambient (Pacma), que ha fet una crida a concentrar-se davant l’equipament per mostrar el rebuig a la iniciativa. La intenció dels concentrats, que no han ocupat la calçada, era encerclar l’edifici com a manera de mostrar l’oposició a la festa taurina.

(Visited 48 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari