Colau anuncia que ha decidit no ser ministra

L'exalcaldessa de Barcelona respon a Pablo Iglesias acusant-lo d'una "deslleialtat permanent" a Yolanda Díaz

L'exalcaldessa de Barcelona i líder dels comuns a l'ajuntament, Ada Colau (ACN)

Foto: ACN, Albert Segura

L’exalcaldessa de Barcelona Ada Colau ha anunciat aquest dijous que no serà ministra i que ja ha pres “totalment” la decisió, en una entrevista concedida a RAC1 durant la qual també ha explicat que el seu espai polític li havia demanat insistentment que es plantegés la possibilitat de fer el salt al govern central.

Colau ha manifestat que s’ha plantejat seriosament aquesta possibilitat i que hi ha donat moltes voltes abans de rebutjar assumir el càrrec “ara” per motius “personals i polítics”, ja que vol dedicar-se a la criança dels seus fills i perquè considera que “una mateixa persona no ha d’estar a tot arreu i no ho ha de fer tot”.

En aquest sentit, segons recull l’ACN, ha insistit que està centrada en Barcelona i en “ajudar” que hi hagi un govern d’esquerres.

Resposta a Iglesias
D’altra banda, en resposta a les declaracions de l’exvicepresident del govern, Pablo Iglesias, que li havia atribuït una “frustració autoritària” contra Podemos per la seva posició favorable a Sumar, Colau ha negat que amenacés Podemos i ha retret una “sobreactuació” a Iglesias per tapar l’acord Sumar-PSOE.

L’exalcaldessa de Barcelona, a més, ha expressat que li sap “greu” el que considera un “atac personal” contra ella i ha acusat a Iglesias d’una “deslleialtat permanent” contra la líder de Sumar, Yolanda Díaz.

(Visited 86 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari