El Consell de la República tanca la votació sobre la investidura de Sánchez aquest dilluns

Els resultats provisionals a la pregunta de si cal "promoure el bloqueig" es faran públics aquest dimarts

Carles Puigdemont
Carles Puigdemont

Les bases del Consell de la República, l’entitat independentista que presideix Carles Puigdemont, poden votar fins a aquest dilluns a les 18 h si s’ha de “promoure el bloqueig” de la investidura del líder del PSOE, Pedro Sánchez, com a president del govern central. Concretament, els més de 103.000 inscrits han de respondre a la pregunta: “El Consell ha de promoure el bloqueig a la investidura del president a l’Estat espanyol per part dels partits independentistes catalans?”.

La votació dels membres de l’entitat va començar fa una setmana, i encara que el termini acaba aquesta tarda, fins demà dimarts no es publicaran els resultats provisionals. De fet, es podran presentar reclamacions fins al dia 27 d’octubre, i el 2 de novembre es faran públics els resultats definitius.

La consulta va ser impulsada per un dels afiliats del Consell, i va rebre el vistiplau després d’obtenir 1.064 avals. Segons els reglaments de l’entitat independentista, les propostes dels membres només necessiten el suport de l’1% del total d’afiliats.

(Visited 74 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari