Vox sol·licita la compareixença del director del CEO pel darrer sondeig publicat

El grup d'ultradreta acusa l'organisme demoscòpic de "fomentar el discurs d'odi contra Vox"

  El director del CEO, Jordi Muñoz, durant la presentació de l’Enquesta sobre generacions i participació 2023 (ACN)

  Vox ha sol·licitat la compareixença del director del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO), Jordi Muñoz, a la comissió d’Afers Institucionals del Parlament de Catalunya perquè doni explicacions sobre el darrer sondeig publicat, presentat dijous passat. L’informe se centra en la participació sociopolítica dels joves i el grup d’ultradreta ha acusat l’organisme demoscòpic de “fomentar el discurs d’odi contra Vox” perquè es pregunta pel partit pel qual els enquestats senten més antipatia. La resposta majoritària ha estat Vox, tot i que hi ha totes les opcions polítiques amb representació al Parlament. En la mateixa línia, han lamentat que s’hagi consultat sobre quin adjectiu els fa sentir el partit més antipàtic, si fàstic, por o ràbia.

  La formació d’extrema dreta també denuncia que el CEO “infon sentiments catastrofistes i contraris a l’Estat” perquè pregunta sobre el pensament del jovent de “cremar totes les institucions polítiques i socials” o “la necessitat del caos i la fantasia d’un desastre natural que esborri la majoria de la humanitat”.

  (Visited 83 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari