Dispositiu dels Mossos i la Policia Nacional contra l’organització neonazi Combat 18

Els agents fan entrades a sis municipis de Catalunya, i a Madrid, Lugo, Màlaga i Toledo

Agents dels Mossos i la Policia Nacional

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional han desplegat aquest dimarts un dispositiu policial contra una organització vinculada al nacionalsocialisme i al supremacisme blanc, anomenada Combat 18, i han detingut almenys quatre persones. Dos dels detinguts, un home i una dona, els han arrestat a Sentmenat (Vallès Occidental), on els agents també han intervingut plantes de marihuana i material per cultivar-la. Els altres dos detinguts, també un home i una dona, els han atrapat a Mollerussa (Pla d’Urgell).

En concret, segons recull l’ACN, els agents actuen a deu punts de Catalunya: el Prat de Llobregat (Baix Llobregat), Sentmenat (Vallès Occidental), Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat), Navarcles (Bages), Lloret de Mar (Selva) i Mollerussa (Pla d’Urgell). A més, també han iniciat quatre intervencions a Arganda del Rey (Madrid), Talavera de la Reina (Castella-la Manxa), Lugo i Màlaga.

Efectius de la Comissaria General d’Informació, la BRIMO, ARRO, els GEI i la Unitat Canina s’han encarregat del desplegament policial a Catalunya, sota l’autoritat del Jutjat d’Instrucció número 3 de Manresa.

(Visited 47 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari