Els comuns avisen ERC i Junts que no es pot no “començar la casa per la teulada”

Joan Mena demana responsabilitat "per no decebre els catalans que van votar en contra d'un govern del PP i Vox"

    El portaveu de Catalunya en Comú, Joan Mena, en roda de premsa (ACN)
    El portaveu de Catalunya en Comú, Joan Mena, en roda de premsa (ACN)

    Des de Catalunya en Comú envien un avís a ERC i Junts en plenes converses per a la investidura de Pedro Sánchez: cal anar “pam a pam” i no “començar la casa per la teulada”. En aquests termes s’ha expressat aquest dilluns el portaveu de la formació, Joan Mena, que ha advertit l’independentisme que la negociació “no es pot convertir en un casino on anar doblant l’aposta per veure quin partit hi perd una mica més”.

    Davant la petició d’abordar l’autodeterminació dels dos partits, Mena ha rebatut que ara el més important és “culminar la desjudicialització”, i els ha demanat responsabilitat “per no decebre els catalans que van votar en contra d’un govern del PP i la ultradreta de Vox”. En roda de premsa després de l’executiva d’aquest dilluns, Mena ha enviat un “missatge de tranquil·litat” als catalans perquè “el fracàs anunciat de Feijóo desbrossa el camí d’una nova oportunitat per a Catalunya”. No obstant això, el dirigent dels comuns ha advertit que “el que no s’ha de fer és donar les coses per fetes”, sinó “treballar per a fer-les possibles”.

    “Cal construir escenaris de negociació allunyats del soroll, fugint de la competició partidista de curta volada”, ha considerat el portaveu de Catalunya en Comú. Si bé ha dit que no demanen a ningú que renunciï a res, Mena ha assenyalat que “no és bona notícia que algú posi línies vermelles”. I ha reblat: “L’alternativa que tenim la coneixem tots, una segona oportunitat per al PP i la ultradreta del senyor Abascal”.

    (Visited 42 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari