Esquerra diu que l’amnistia ha de servir per fer “un nou 1-O”

Gabriel Rufián dona la "benvinguda" a Junts quan "s'apropien lluites passades que mai van defensar"

Gabriel Rufián

El portaveu d’ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha assegurat aquest dimarts que el “primer beneficiat” de l’amnistia que demanen a canvi de la investidura de Pedro Sánchez seran l’Estat i la democràcia espanyola. Tanmateix, ha assegurat que aquest pas ha de servir per “posar les bases” pel que ha definit com un “nou 1-O” que permeti “l’autodeterminació” de Catalunya.

Rufián també ha aprofitat la seva intervenció al debat d’investidura protagonitzat pel popular Alberto Núñez Feijóo per donar la benvinguda a Junts a la defensa de “lluites passades que mai van defensar”. A parer seu, això és gràcies a la perseverança d’Esquerra i al fet que el PSOE no té “pla B”. “El problema no era negociar, era que no negociaven tots”, ha resumit.

(Visited 37 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari