Els nens de 6 mesos a 5 anys rebran vacunes de la grip intranasals

La Generalitat comença a vacunar a les residències de gent gran, també contra la covid, la setmana vinent

Dos nens dibuixen en una taula

El Departament de Salut ha anunciat aquest divendres que la vacuna contra la grip, que aquesta tardor s’administrarà per primer cop també als nens d’entre 6 mesos i 5 anys, serà intranasal per a aquests menors, de manera que s’evitarà punxar-los perquè rebin la dosi.

Altres novetats de la campanya del 2023 són la immunització dels menors de 6 mesos contra el virus respiratori sincicial, causant de la bronquiolitis, la substitució de la vacuna contra el meningococ C per una altra que cobreix contra diverses variants de la meningitis, i l’ampliació de la vacunació d’adults contra l’herpes zòster.

La gent gran
La campanya de vacunació simultània contra la grip i la covid-19 començarà dimecres vinent, dia 26, en residències de gran i en persones que reben atenció domiciliària, ha anunciat aquest divendres el conseller de Salut, Manel Balcells.

Els receptors més vulnerables a aquestes malalties rebran les primeres dosis, i el 16 d’octubre començarà la campanya massiva per a persones majors de 60 anys, pacients amb patologies de risc i personal sanitari.

(Visited 26 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari