PIMEC, sobre l’amnistia: “Tot el que sigui tranquil·litzar la situació actual, és bo”

El president de Pimec exigeix a la Generalitat i a l'Estat nous pressupostos pel 2024

El president de la patronal Pimec (Petita i Mitjana Empresa de Catalunya), Antoni Cañete, ha avalat l’amnistia als encausats pel procés. “Tot el que sigui tranquil·litzar la situació actual, és bo”, ha dit Cañete en una entrevista a Ser Catalunya. “Tot el que sigui tornar a la política d’allà d’on no havia d’haver sortit mai és absolutament necessari”, ha agregat.

El líder de la patronal de les petites i mitjanes empreses també ha exigit, tant a la Generalitat com a l’Estat, que elaborin pressupostos pel 2024 i ha admès que li preocupa començar l’any amb els comptes prorrogats. “Una empresa sense pressupostos no funciona, un país sense pressupostos tampoc”, ha dit Cañete, que ha indicat que els comptes queden “obsolets” d’un any per l’altre.

El president de la patronal ha assegurat que està “totalment disposat” a repetir la negociació entre agents socials i l’executiu català pels pressupostos de la Generalitat.

(Visited 23 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari