Com ha malparlat Lluís Llach d’un comunicador recentment traspassat?

Lluís Llach
Lluís Llach

El cautautor i exdiputat Lluís Llach no s’ha limitat aquest cap de setmana a difondre el tuit amb què l’activista independentista Cristina de Haro ha fet befa de la mort del veterà locutor i artista Pepe Domingo Castaño -el qual va tractar Carles Puigdemont de “covard”-, com han recollit diversos mitjans, sinó que ha anat més enllà.

“Segons tothom un gran professional… Però cridaner, barroer i feixista“, ha piulat com a reacció al comentari, ja esborrat, d’un altre usuari que insultava Castaño. “No em va agradar mai. Per cert, el vaig conèixer” i “el vaig conèixer quan no li calia dissimular“, ha escrit també Llach, en aquest cas sense especificar més.

Sobre la seva vàlua professional, l’exdiputat també ha evitat sumar-se a l’elogi generalitzat a Castaño: “Poso en dubte això de bon locutor, en paràmetres de la radiofonia europea de fa 20, 30, 40 i 50 anys”.

(Visited 457 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari