Xavier Trias creu que “els socialistes estaven darrere” del cop d’Estat del 23-F

Admet que Collboni l'ha trucat per parlar però avisa que no farà "del seu escolanet"

El cap de l'oposició, Xavier Trias, al ple de cartipàs

El líder de Trias per Barcelona, Xavier Trias, ha assegurat que “jo crec que els socialistes estaven darrere” del cop d’Estat del 23-F, i que “ningú es pot creure que això va ser del senyor Tejero”. Així ho ha dit en una entrevista a la Cadena Ser, on l’exalcalde de Barcelona ha assegurat que la transició espanyola va anar “més que bé” en alguns aspectes i que el cop d’Estat va frenar el desenvolupament autonòmic.

Sobre les possibles reaccions del socialistes, el lider de Junts a l’Ajuntament de Barcelona ha dit que “ja ho saben. Diran que estic gagà, que estic gran, però és evident” i que “va acabar el 23-F, va canviar el govern i el primer que va fer el PSOE va ser la LOAPA” (Llei Orgànica d’Harmonització del Procés Autonòmic). Trias no ha volgut donar noms, i ha dit que no sap si Felipe González n’estava al corrent. “No em vull ficar en més embolics”, ha reblat.

Trias també s’ha referit a la visita del rei a Barcelona i ha indicat que se li hauria de dir: “No estem contents”. Alhora, ha parlat del govern de la capital catalana, i ha indicat que Jaume Collboni l’ha trucat i li ha manifestat que vol parlar amb ell. Amb tot, ha remarcat que no farà “del seu escolanet” ni tampoc de cap de l’oposició perquè la seva intenció és “marxar a casa”.

 

(Visited 114 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari