El PSC pretén abordar el debat del model de finançament però creu que “no és el moment”

Veu Feijóo "sense projecte" però deixarà que passin els dies fins la investidura "com a bons demòcrates"

La portaveu del PSC, Èlia Tortolero, en roda de premsa (ACN)

La portaveu del PSC, Èlia Tortolero, ha assegurat que el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, “no té cap projecte polític” i “només fa crítica constant a Pedro Sánchez“. Així ho ha dit en una roda de premsa a la seu del partit, on ha denunciat “l’anomalia política” que suposa que el popular “estigui més centrat a criticar que a buscar els suports necessaris per a la investidura”. Malgrat tot, ha afirmat que “ara és el moment de la investidura de Feijóo” i que els socialistes “esperaran que passin els dies com a bons demòcrates”.

D’altra banda, i després que la Generalitat hagi fet públic que el dèficit fiscal va arribar als 21.982 milions d’euros el 2021, el 9,6% del PIB, Tortolero ha assegurat que els socialistes volen abordar el debat del model de finançament però ha subratllat que “ara no és el moment”. “Arribats el moment, farem la nostra proposta, no ara”, ha dit.

Tortolero també s’ha referit a les negociacions per a l’oficialitat del català a la UE i ha insistit que el PSC està treballant perquè sigui possible. Segons la portaveu, el més important és “que no es veti” la iniciativa. “No són tant els vots, sinó que cap país s’hi posi de cul”, ha apuntat.

Sobre la possibilitat de parlar català al Congrés, Tortolero ha dit que no es donarà directrius als socialistes sobre quina llengua utilitzar a les intervencions i que cadascú ho podrà escollir.

(Visited 78 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari