Quin puigdemontista rebutja que Puigdemont negociï amb el PSOE?

L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont

L’exvicepresident del Parlament Josep Costa, home de confiança de Carles Puigdemont a la cambra catalana l’anterior legislatura, troba que Puigdemont no hauria de negociar amb el PSOE i Sumar la investidura de Pedro Sánchez.

En els seus espais d’opinió, com la columna que publica al digital La República, ha alertat que si “l’Estat” oferís algun referèndum, com el reclamat per Junts, “seria perquè hi veuen la possibilitat de derrotar-nos definitivament“.

Costa creu que per a Puigdemont seria millor no “arriscar el seu capital polític”, ja que calcula que “no es pot guanyar res en clau independentista”.

L’expresident del Parlament ha consolidat un tàndem de tertúlia força estable amb l’exdiputat de Catalunya Sí Que Es Pot -antiga marca dels comuns a la cambra- Albano Dante Fachin, amb qui comparteix no només una tertúlia a Vilaweb, sinó també nombrosos actes i col·loquis programats per entitats independentistes com el que l’ha portat aquest dimecres, de la mà de l’ANC i el Consell de la República, a Palafrugell.

(Visited 273 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari