Aragonès respon a Feijóo que “no aspirem a encaixos”

El president de la Generalitat afirma que Catalunya "com a nació, ha de decidir el seu futur"

Pere Aragonès

Foto: ACN, Albert Segura

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha manifestat aquest dijous que Catalunya no busca cap encaix a Espanya, sinó que té la voluntat de decidir el seu futur. A més, ha indicat que es tracta d’una decisió que ha de prendre la ciutadania catalana i que caldrà respectar.

“Catalunya aposta per la indústria, i ho vol fer amb totes les eines, per això no aspirem a un encaix, com a nació ha de decidir el seu futur“, ha declarat Aragonès durant un acte celebrat a Cerdanyola del Vallès, en resposta al president del PP, Alberto Núñez Feijóo, segons recull l’ACN.

El líder del PP ha proposat, també aquest dijous, en una entrevista a Antena 3, reorientar el Senat per buscar “l’encaix” per a la qüestió territorial catalana, i que aquesta deixi de ser una cambra de “segona lectura” i esdevingui una “cambra territorial”.

(Visited 37 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari