El govern català admet els mals resultats del 12-M per a l’independentisme d’esquerres

Plaja constata la "preocupació" per l'augment de l'extrema dreta perquè "amenaça" la democràcia

Govern de la Generalitat de Catalunya

El Govern de la Generalitat de Catalunya ha admès els mals resultats de les eleccions al Parlament del 12-M per al projecte independentista d’esquerres. La portaveu de l’executiu -ja en funcions-, Patrícia Plaja, ha traslladat aquest dimarts la valoració del govern català després de les eleccions de diumenge.

Plaja ha lamentat la baixa participació, i ha constatat la “preocupació” per l’augment de l’extrema dreta: “És una amenaça per a la democràcia”, ha asseverat. La portaveu ha explicat que el president en funcions, el republicà Pere Aragonès, ha instat els consellers i conselleres a continuar exercint les seves responsabilitats fins que hi hagi un nou executiu. Aragonès va explicar ahir que deixarà la primera línia política un cop s’investeixi una nova presidència, gest que “l’honora”, en paraules de Plaja.

(Visited 27 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari