Quin candidat a regidor d’ERC a Badalona diu que donaria una bescollada al seu net si fes un TikTok en castellà?

Pol Molina Grífols, que va formar part de la candidatura d’ERC a les eleccions municipals recents de Badalona. A Pol Molina, fill del presentador del Temps a TV3 Tomàs Molina, no li va agradar un vídeo que va pujar a TikTok un noi on acompanyava la seva àvia a comprar a un supermercat. El vídeo era molt simpàtic i divertit i el noi, @eduardosimon99, hi parlava en castellà mentre l’àvia deia algunes poques paraules en català.

El jove va pujar el vídeo a la xarxa X el divendres 1 de setembre i l’endemà el va reenviar Pol Molina, que és portaveu de Jovent Republicà i membre de l’executiva local d’ERC a Badalona. Hi va afegir aquest comentari: “A mi el meu net em ve volent fer un vídeo per TikTok en castellà i la bescollada que s’emporta el deixa plantat de pet a la meseta no joke”.

Un usuari de X, Xavier Rigall, va valorar el post de Molina així: “Atenció @Esquerra_ERC que aquí se us ha colat un militant que és una miiiiica xenòfob. El dirigent badaloní d’ERC es va enganxar amb aquest usuari i, en el curs de la polèmica, va escriure: “Una cosa si no en teniu ni idea de lingüística millor que no digueu res, vale?”. Rigall li va recriminar les faltes d’ortografia: “Després de cosa: dos punts. Si no: junt. En: sobra. Vale: castellanisme”. I va tancar el debat dient “Però no et vull distreure de la teva feina en favor de la pàtria”. Es referia a un altre post de Molina, doctorand a la Universitat Politècnica de València, en el qual explicava, orgullós, que s’havia passat la tarda ensobrant 350 passaports de la República Valenciana.

(Visited 1.640 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari