Sánchez afirma que Rubiales “no pot aspirar a representar Espanya”, perquè la seva actitud “avergonyeix” els ciutadans

El president celebra "l'onada imparable de dones que ha decidit no tornar a sotmetre's mai més als homes"

Pedro Sánchez a l'obertura de la campanya del PSOE (Roger Pi de Cabanyes, ACN)
Pedro Sánchez a l'obertura de la campanya del PSOE (Roger Pi de Cabanyes, ACN).

El president del Govern central, Pedro Sánchez, ha afirmat que el president suspès de la RFEF, Luis Rubiales, “no pot aspirar a representar Espanya” perquè “deixa malament els espanyols amb uns discursos i unes actituds que els avergonyeixen i no els representen”.

En un míting del PSOE a Màlaga, Sánchez ha assegurat que les jugadores de la selecció espanyola “van donar una lliçó d’igualtat al món”. “Hi ha una onada gegant i imparable de dones que han decidit no tornar a sotmetre’s mai més a homes, parelles, marits, caps i presidents de federacions. S’ha acabat”, ha sentenciat Sánchez.

El cap de l’executiu també s’ha preguntat si l’afer Rubiales ha perjudicat la imatge exterior d’Espanya i ha conclòs que no. “La ‘marca Espanya’ és la reacció exemplar de les jugadores de la selecció i la reacció espectacular de la societat que, amb elles, ha dit que ja s’ha acabat, amb totes les conseqüències; també per als dirigents involucrats”, ha exposat.

(Visited 88 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari