Feijóo admet el possible fracàs de la seva investidura i critica els “pactes anti-Estat” de Sánchez

El líder del PP diu que Espanya "no pot dependre de les minories interessades"

    El líder del PP, Alberto Nuñez Feijóo, i la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso (ACN)

    El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha admès aquest dijous el possible fracàs de la seva investidura, que es debatrà al Congrés els dies 26 i 27 de setembre. “És possible que defensar la igualtat de tots els espanyols ens deixi sense la presidència d’aquí a un mes”, ha dit, però “arribarem al govern defensant-la”. D’altra banda, Feijóo ha acusat el PSOE de fer “pactes anti-Estat” i s’ha postulat com el defensor dels interessos dels espanyols que “no han votat amnisties i referèndums”. “Espanya necessita un canvi, passar pàgina i no pot dependre de les minories interessades”, ha dit.

    Feijóo ha fet aquestes declaracions durant l’acte d’inici del curs polític del PP de Madrid amb presència de la presidenta de la comunitat, Isabel Díaz Ayuso. Segons el líder del PP, Sánchez prioritza “el seu ego” davant els interessos de “tots els espanyols”, i prefereix acords amb els independentistes que fer pactes d’Estat. “El PSOE ha deixat de ser un partit d’Estat”, ha sentenciat.

    En aquest sentit, Feijóo ha assegurat que la proposta del PP és “una alternativa al xantatge”, perquè amb Sánchez a la Moncloa “aquest govern de la desigualtat és més dèbil que mai, està més dividit que mai, i els independentistes són més forts que mai”.

    (Visited 26 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari