El PSOE rebutja l’oferta del PP i acusa Feijóo de buscar la seva “supervivència política”

Alegría creu que el líder popular "ha passat de voler derogar el 'sanchisme' a suplicar al 'sanchisme'"

    El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, presideix la reunió executiva del partit (PSOE)

    La portaveu de l’executiva del PSOE i ministra d’Educació en funcions, Pilar Alegría, ha expressat aquest dimecres el rebuig frontal dels socialistes espanyols a la proposta que el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha traslladat al secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, durant la reunió que tots dos han mantingut al Congrés. Concretament, Feijóo ha reclamat a Sánchez que faciliti la seva investidura per a una legislatura del PP de només dos anys amb sis pactes d’Estat. “Ens està oferint un acte de dos anys amb Vox per derogar el sanchisme?” ha preguntat irònicament Alegría, que ha acusat el líder dels populars de buscar només la seva “supervivència política”. “Feijóo ha passat de voler derogar el sanchisme a suplicar al sanchisme“, ha manifestat la portaveu socialista.

    La formació ha analitzat la reunió de Sánchez i Feijóo en una executiva a la seu del partit presidida pel mateix Sánchez com a secretari general. En la roda de premsa posterior, Alegría ha respost que els socialistes “no donaran suport a la investidura de Feijóo” i ha acusat el líder del PP d’actuar amb “cinisme” per haver demanat que deixin governar la llista més votada quan el PP no ho ha permès a Extremadura, Canàries i a diversos ajuntaments.

    Pel que fa als sis pactes d’Estat que Feijóo ha ofert a Sánchez, el PSOE ha recordat que abans de proposar acords cal acreditar “credibilitat” i complir l’acord “més sagrat, el de la Constitució”, en referència als 1.727 dies que fa que el Consell General del Poder Judicial (CGPJ) està pendent de renovació “perquè així ho ha decidit el PP”.

    (Visited 48 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari