Investiguen si els Bombers van crear una plaça a mida per col·locar l’exdirector del cos

La justícia ha obert una peça que s'afegeix a la principal, que investiga irregularitats en la contractació de manteniment dels camions

  Bombers de la Generalitat (ACN)

  La justícia investiga si els Bombers de la Generalitat van crear una plaça a mida per col·locar Manuel Pardo, l’exdirector del cos, segons ha informat El Món, que indica que s’ha obert una tercera peça dins de la investigació sobre les irregularitats en la contractació del manteniment dels vehicles. La titular del jutjat d’instrucció número 14 de Barcelona, Júlia Tortosa, ha pres aquesta decisió després que els investigadors hagin trobat proves en les peticions de documentació al Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat (CTTI), que registra les comunicacions electròniques de l’administració catalana. El jutjat calcula que el pròxim 15 de setembre podria citar Pardo per prendre-li declaració.

  Aquesta investigació sorgeix de les sol·licituds de documentació dels investigadors del cas al CTTI. Els agents de policia van identificar  alguns correus electrònics “sospitosos”, i van trobar un intercanvi de missatges entre Pardo i la directora de serveis on l’exdirector exposava les seves característiques i el seu currículum abans d’establir els requisits per a l’anunci de la plaça vacant. Els Mossos d’Esquadra van seguir la pista d’aquestes comunicacions, i van entendre que Interior havia creat una plaça que a Pardo li augmentava el nivell com a funcionari. Els requisits serien, segons fonts judicials, un “copiar i enganxar” de les condicions professionals que tenia Pardo.

  Aquesta peça s’afegeix a la principal sobre les irregularitats en les facturacions de les reparacions dels vehicles, i a una segona, de la qual ja s’han practicat diligències, que investiga un suposat entramat administratiu dins la direcció dels Bombers per retirar les multes de trànsit de certs comandaments.

   

  (Visited 100 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari