Sánchez encoratja a votar Illa “en massa i sense dreceres”

Illa apel·la al votant "despistat i perdut" en la seva última crida a deixar enrere "la paràlisi"

Pedro Sánchez amb Salvador Ila en el míting de final de campanya del 12-M a Barcelona

El president del govern espanyol i líder del PSOE, Pedro Sánchez, ha fet una crida a votar el PSC “en massa i sense dreceres” a les eleccions catalanes del 12 de maig.

Sánchez ha aprofitat el míting de tancament de campanya dels socialistes a Barcelona per demanar per últim cop el vot per Salvador Illa per aconseguir “una victòria àmplia” que els permeti “guanyar be”. “Qui vulgui avenç, convivència i estabilitat, la d’Illa és la papereta que ha d’agafar”, ha afirmat davant les 3.500 persones que s’han reunit al Pavelló de la Vall d’Hebrón i les 500 que han seguit l’acte en pantalles a l’exterior.

Durant el darrer acte de campanya Sánchez també ha aprofitat per criticar el PP i Vox, que creu que estan “competint per veure qui queda en quarta i cinquena posició” i ho ha qualificat de “falta de respecte”. “Que es quedin el quart i cinquè lloc, nosaltres volem el primer”, ha afirmat.

Per la seva banda, Illa ha apel·lat al votant indecís i “despistat i perdut” que creu que Catalunya “no funciona” al seu darrer míting abans de les eleccions del 12 de maig. El candidat socialista ha fet una última crida al vot per “obrir una nova etapa” i “deixar enrere la paràlisi”.

Segons el socialista, una de les maneres d’assolir la fita és a través de l’autogovern i ha acusat ERC i Junts d’haver-lo “menyspreat” els últims deu anys. “A quin cap cap menysprear el que tant va costat recuperar?”, s’ha demanat.

(Visited 69 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari