Una tempesta geomagnètica permet veure aurores boreals a diferents punts de Catalunya

Les prediccions indiquen que el fenomen es produirà durant tot el cap de setmana arreu del planeta

Aurora boreal vista des de Sabadell (Albert Segura Lorrio, ACN)
Aurora boreal vista des de Sabadell (Albert Segura Lorrio, ACN).

Una tempesta geomagnètica considerada severa pels experts ha permet divisar aquest divendres a la nit aurores boreals des de diversos punts de Catalunya. El fenomen s’ha de produir durant tot el cap de setmana i es preveu que la tempesta afecti tot el planeta.

Un dels punts on s’ha pogut observar aquest efecte lluminós habitual en països del nord d’Europa però molt rar a Catalunya ha estat a la ciutat de Sabadell. També s’ha pogut observar des del Parc Astronòmic de les Muntanyes de Prades o des de diversos països d’Europa.

(Visited 119 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari