Aragonès reclama la dimissió de Rubiales i una “posició més contundent” del futbol català

El president de la Generalitat denuncia el "discurs prepotent i masclista" del president de la RFEF

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, durant una roda de premsa a Palau (ACN)

Pere Aragonès reclama “exemplaritat i dimissió immediata” de Luis Rubiales, així com una “posició molt més contundent” per part del futbol català. Després de la compareixença del màxim dirigent de la RFEF atacant el “fals feminisme”, el president de la Generalitat ha considerat “abominable” el seu “discurs prepotent i masclista” i ha demanat depurar responsabilitats.

En un missatge a X -abans Twitter- aquest divendres a la tarda, el cap del Govern ha assegurat que “els drets i les llibertats de les dones s’han de defensar sempre” i ha criticat que “no val callar, ni aplaudir ni protegir el masclisme”. En aquest sentit, Aragonès també ha exigit més contundència als actors del futbol català.

“Esperem una posició molt més contundent dels representants del futbol català”, ha assegurat Aragonès, que ha reblat: “Els valors esportius s’han de defensar al camp, a les graderies i a les assemblees federatives. Així, no”.

En la mateixa línia, la consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge, ha criticat el que considera “patriarcat en estat pur”. En declaracions a Catalunya Ràdio, Verge ha condemnat l’actitud de Rubiales i ha reclamat mesures immediates al Consell Superior d’Esports. “Tot el que no sigui el seu cessament immediat es quedarà curt”, ha alertat. La dirigent del Govern també ha carregat contra els qui l’han “aplaudit” o “rigut les gràcies” en els seus atacs contra el feminisme, perquè d’aquesta manera “legitimen la cultura de la violació”.

(Visited 64 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Aragonès reclama la dimissió de Rubiales i una “posició més contundent” del futbol català”

Feu un comentari