Quin ajuntament governat per Junts va convocar a animar diumenge la selecció espanyola femenina de futbol?

Vilassar de Mar. L’ajuntament, on governa en solitari JuntsxCat amb la candidatura Junts Estimem Vilassar, va convocar la ciutadania a seguir el partit entre la selecció espanyola i l’anglesa al local de la penya barcelonista de la vil·la amb aquest missatge a la xarxa X: “Saps que la vilassarenca Ona Batlle disputarà aquest diumenge la final del Mundial femení de futbol? Vols fer-li arriba el teu suport? Vine a veure la final a l’acte organitzat per l’Ajuntament a la Penya Barcelonista!!”.

Junts per Catalunya Vilassar de Mar va reenviar el post de l’ajuntament afegint-hi aquest text: “Aquest diumenge, la vilassarenca Ona Batlle pot continuar fent història. Vine a animar-la a la Penya Barcelonista! #OrgullVilassarenc”. Aquest missatge va rebre prop de 12.000 visites i una cinquantena de comentaris, la majoria dels quals criticaven Junts, un partit independentista, per demanar el suport a una selecció espanyola. Hi van abundar els “puta Espanya” i els insults al partit que presideix Laura Borràs. Les crítiques van arribar des del propi partit. “Com a militant de JuntsXCat aquesta piulada m’indigna. A nivell personal feu la crida que vulgueu però com a JxC mai heu de donar suport a la selecció espanyola”, es va queixar @JordiIsernA.

El cas és que el local de la penya barcelonista de Vilassar es va omplir a vessar i els assistents van celebrar la victòria d’Espanya. Es va poder veure en un vídeo curt que va difondre l’Ajuntament al seu perfil de X amb la gent aplaudint en acabar el partit. El dilluns, en va difondre un altre on es manifestava “orgullós de la conquesta i de la trajectòria d’Ona Batlle” i anunciava que “el Consistori treballa ja en la preparació de l’acte de reconeixement, que dependrà de l’agenda de la futbolista vilassarenca”.

(Visited 340 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari