Vox, disposat a donar suport a una investidura de Feijóo tot i el desacord al Congrés

Garriga afirma que el partit d'ultradreta estarà "a l'altura" per evitar un govern de Sánchez

  El secretari general de Vox, Ignacio Garriga, a la seu de partit del carrer Bambú (Vox / ACN)

  Vox estaria disposat a donar suport a una investidura del popular Alberto Núñez Feijóo malgrat el desacord entre els dos partits al Congrés, on l’extrema dreta es va quedar sense cap lloc a la Mesa. Així ho ha expressat el secretari general de Vox, Ignacio Garriga, que ha dit en una entrevista a Telecinco que la seva formació estarà “a l’altura de les circumstàncies” per evitar un nou govern de Pedro Sánchez.

  “Si això implica donar suport a la investidura de Feijóo, ho farem”, ha afegit Garriga, que ha demanat “compromís” als populars per “evidenciar que estan disposats a fer el que estigui a les seves mans perquè aquest bloc no tingui fractures”. En aquest sentit, ha destacat que malgrat el gest de “menyspreu i superba” i “saltar-se el PP la lògica parlamentària”, Vox seguirà amb la “mà estesa”.

  La formació de Santiago Abascal ha quedat aquest dijous fora de la Mesa del Congrés per manca d’acord amb el partit de Feijóo. Garriga ha admès que el seu grup es va quedar “sorprès” per la manca de “generositat” del PP, i espera les explicacions sobre què pensa fer. “Esperem que Feijóo torni a la responsabilitat, al patriotisme i a la generositat que exigeix aquest moment”, ha expressat el secretari general de Vox.

  Garriga també ha considerat que dijous “es va aplanar” el camí cap a la investidura del líder del PSOE i que es va fer gràcies als partits que “es van posar a les mans” de Junts i l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont.

  (Visited 41 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  1 comentari a “Vox, disposat a donar suport a una investidura de Feijóo tot i el desacord al Congrés”

  1. Usurpadores de nombre y siglas
   Que yo tengo un diccionario VOX en casa y seguro que de marca registrada,
   Se os tendria que denunciar por usurpadores
   Diccionario de NAZI, no tengo
   NO COMMENT

   Respon

  Feu un comentari