Per què Junts no recull els vots que perden els partits ‘indepes’?

Josep Costa

Segons l’exvicepresident del Parlament, Josep Costa, la raó per la qual Junts no recull cap dels vots que perden els partits independentistes, “és bàsicament perquè la gent mai no sap si en cas de votar-los faran el que diu el president Puigdemont o el que vol el president Mas”. Ho escrivia l’altre dia a Twitter -o s’ha de dir X?-. Amb la seva provocació -el lletrat és un gran provocador-, obre el vell debat de les distintes ànimes que cohabiten a Junts; la del seny, liderada per l’expresident Artur Mas, i la de la rauxa, capitanejada per l’expresident Carles Puigdemont. La història de sempre, la de Convergència i la d’Unió, adaptada als nous temps. Una convivència que, segons Costa, impedeix que el partit creixi; de fet, lluny de créixer, decreix.

Tot i que no ho esmenta en la piulada, Costa s’inscriuria en el bàndol de la rauxa. De fet, queda demostrat donant una simple ullada als escrits que els seus seguidors han deixat en l’esmentada xarxa social. Així, molts missatges es decanten per Puigdemont i critiquen Mas, amb comentaris com “Mas no és de Junts, però sempre interfereix, i això s’ha d’acabar”; se’l compara també amb l’exlíder unionista Josep Antoni Duran Lleida. Uns pocs el defensen, entenent que Mas també és patrimoni del partit. No pocs aprofiten el debat obert per Costa per exigir a Junts que “deixi molt clar” si “està per la independència o per continuar amb l’autonomia”.

Entre Mas i Puigdemont, Costa té clara la seva tria: Costa.

(Visited 275 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Per què Junts no recull els vots que perden els partits ‘indepes’?”

Feu un comentari