CCOO titlla d’injusta la sanció de Competència a Élite Taxi

Creu que la "lliure competència" no pot estar per sobre dels "drets fonamentals” dels treballadors

    Assemblea de taxites d'Élite Taxi

    CCOO ha titllat aquest dijous “d’injusta” la sanció de 122.910 euros que el Tribunal Català de Defensa de la Competència de l’Autoritat Catalana de la Competència (ACCO) ha imposat a l’associació Élite Taxi per fer “boicot” a UBER i altres plataformes de mobilitat.

    El sindicat considera que la decisió “afavoreix arbitràriament els interessos d’UBER” i critica les “pràctiques precaritzadores” de les plataformes digitals de vehicles de transport amb conductor. També qüestiona la seva voluntat de “desregular un servei essencial de la ciutadania” posant en perill amb “pràctiques de competència deslleial i tarifes insostenibles” la feina de milers de taxistes.

    En aquest sentit, CCOO ha recordat que les empreses han de ser “sostenibles”, per tal de generar “ocupació de qualitat, salaris dignes i respectant les condicions de treball, la legislació vigent i la llibre organització dels treballadors”. “La lliure competència no pot estar per sobre dels drets fonamentals de la classe treballadora”, ha subratllat a través d’un comunicat.

    (Visited 89 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari