És cert que Pilar Rahola es va disfressar de Barbie el 2009?

. Va ser per un reportatge que va publicar el Magazine dominical del diari El Mundo el 12 de juliol del 2009.  Hi apareixia Pilar Rahola disfressada de Barbie. El titular de la informació era: “Per una periodista com jo, el meu càstig ha estat tenir una filla Barbie”.

Rahola explicava en aquest article que per ella i la seva primera filla, Sira, Barbie “representava la icona d’allò que no volíem ser: la dona que tenia cos sense cervell”. El 2001, va adoptar una nena, Ada, a la qual li encantava Barbie. “Va ser el primer que va demanar perquè li encanten les princeses. Només et diré que quan el casament de Letizia, una republicana conspícua com jo es va posar les ulleres de sol –per passar més desapercebuda perquè creia que em moria- i vaig anar a comprar-li uns ninos que van fer de Letizia vestida de núvia i de Felipe, perquè la meva filla em va reclamar els prínceps”.

Dotzenes de nines rosses espigades van anar a petar a la casa de Rahola i el seu marit. “És que Barbie és la nina perfecta i per una nena a qui li agrada la bellesa, l’harmonia i que tot funcioni, què hi ha millor?”, es preguntava la tertuliana al final de la peça periodística.

Rahola ha recuperat aquella informació i la imatge que la il·lustrava al seu canal d’Instagram. Del seu vestuari se’n va encarregar Raúl Beleige; del maquillatge, Tony Estrada i de la perruqueria, Xavi García. “Aleshores jo no m’hauria posat rossa mai de la vida. Era el súmmum del vendre’s, d’emular la barbie de torn. Tanmateix, avui reivindico el meu ros, els meus llavis i els meus tacons, perquè em sento ja molt segura en els meus drets”, va dir en posar-se la perruca. Les fotos històriques són d’Álvaro Villarrubia.

(Visited 1.372 times, 1 visits today)

avui destaquem

2 comentaris a “És cert que Pilar Rahola es va disfressar de Barbie el 2009?”

  1. Lo que hacen los padres y abuelos por los hijos y nietos.
    Una vez vi al Pere Ardiaca del PCC, con supongo que seria su nieta en el Burguet King de las Ramblas.
    Todo un prosovietico en el templo americano.
    Espero que a mi no me hagan cantar el cara al sol
    NO COMMENT

    Respon
  2. De la Rahola se puede esperar todo, porque es una veleta.
    Ya se lo decia en 1994, a un compañero profe de ERC en Manresa (ies Lacetania)
    En su casa debe de tener una veleta que las aspas deben de ser dolares
    NO COMMENT

    Respon

Feu un comentari