Sánchez provarà de governar: “Som més els que volem que Espanya avanci i així serà”

Fonts del PSOE avancen la seva intenció de "parlar" amb Junts per buscar la seva abstenció

Pedro Sánchez

El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha celebrat aquest diumenge els resultats del 23-J davant prop de dos milers de persones que s’han reunit davant la seu dels socialistes al carrer Ferraz de Madrid. Amb uns resultats que impedeixen un govern de PP i Vox, però que l’obligaran a buscar una abstenció de Junts per aconseguir una eventual investidura, Sánchez ha volgut proclamar el “fracàs” del “bloc involucionista” del PP i Vox i ha apuntat a una eventual reedició del govern de coalició. “Som molts més els que volem que Espanya avanci i així seguirà sent”, ha sentenciat en un breu discurs.

Sánchez ha pujat a una tarima davant de Ferraz per donar les gràcies als votants, als que han fet possible la campanya, “als treballadors de Correus i a tot Espanya” perquè “hem demostrat al món que om una democràcia forta i neta”.

També ha donat les gràcies als “més de 7 milions de persones que han votat el PSOE” i ha celebrat les dades del resultat que li són positives. “Hem tret més vots, més escons i més percentatge que fa 4 anys”, ha dit, i “és un orgull, un honor i una enorme responsabilitat representar el PSOE”.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari